About me


Mijn naam is Chantal Peerdeman-Scholten,  ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en fotograaf met een fotostudio aan huis.

 

Na het afronden van mijn  studie psychologie ben ik 'toevallig', via een vriendin, in aanraking gekomen met  digitale kunst en fotografie. Al snel bleek daar mijn echte passie te liggen en ik besloot om me te richten op fotografie en het maken van digitale kunst. Het maken van digitale kunst is voor mij een bijzondere manier om te ontspannen. Mijn passie voor het fotograferen van met name kinderen is voor mij de drijfveer geweest om mijn eigen fotostudio op te zetten.

 

Ieder mens is uniek, ieder mens is mooi, dat wil ik vastleggen op de foto's die ik maak. Door middel van mijn foto's wil ik laten zien dat iedereen ook daadwerkelijk mooi op een foto kan staan. Met mijn foto's wil ik het verhaal van dat moment vertellen en de emotie van dat ogenblik vastleggen. Puur, eenvoudig en zonder poespas. 

 

Pretty Dutch Art & Photography is aangesloten bij de Dupho. Dupho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.

 

Email